Onze praktijk

Marsia Fleurkens – van Gaal

Ik werd geboren in Nijmegen, ben opgegroeid in Venray en droomde er als klein meisje al van om later als ik groot zou zijn met baby’s te werken. Dat ik uiteindelijk als verloskundige zou gaan werken had ik toen nog niet durven dromen.

Voordat ik de opleiding verloskunde afgerond heb, heb ik de opleiding verpleegkunde afgerond te Nijmegen. Direct na mijn afstuderen ben ik begonnen als verloskundige in het ziekenhuis. Een tijdje later ben ik in loondienst gegaan van een verloskundigenpraktijk in Brabant. Echter kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan en ben ik per 1 september 2015 onze mooie praktijk “Uitgerekend Venray e.o.” gestart. Naast het werk in de praktijk werk ik ook zo nu en dan als verloskundige in het Geboortecentrum VieCuri te Venlo. Een erg leuke en uitdagende combinatie!

Naast verloskundige ben ik de liefde van mijn man Pim, de trotse mama van onze zoon Floris (’16) en onze dochters Vieve (’19) en Phileine ('22). Met z’n vijfjes wonen wij samen met onze katten Bing & Fien in Venray.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, hou ik van shoppen, lekker eten en doe ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, familie of vrienden.

Dat ik samen met mijn lieve collega’s het vertrouwen mag winnen om deel uit te maken van misschien wel de meest intense periode uit jullie leven, het (opnieuw) worden van ouders, dat is voor mij een bijzonder voorrecht. Het wonder van nieuw leven went nooit!

BIG 99914405903

Marsia Fleurkens – van Gaal